Jokull píše o veciach ktoré ho zaujali a stojí za to ich uchovať a šíriť ďalej.
Wolin 2012

Minulý rok sa mi na Wolin nepodarilo dostať, ale tento rok to vyšlo. Do Prahy sme prišli skôr, tak sme zasadli v perfektnej krčmičke neďaleko Florencu. Volá sa PIVOVARSKÝ KLUB. Ponuka piva je neskutočná a chuť ešte lepšia. Dal som si Štepán – nefiltrovaný svetlý ležiak, Regent – polotmavé žitné, Rambousek Kaštánek a Hubertus Ale. Čo Vám budem hovoriť, odporúčam navštíviť, vidieť na vlastné oči a ochutnať vlastnými chuťovými pohárikmi. Takto posilnený sme počkali na GM s Fibom, naložili sme sa do auta a vydali sme sa okolo Hory Říp na sever k Wolinu.

  naspäť  

O pol desiatej večer sme dorazili k slovanskému hradisku Raddusch. Všade tma, iba hradisko bolo zvonku osvetlené. Popozerali sme si ho dookola, a pokračovali sme ďalej.

  naspäť  

Do Wolinu sme prišli asi okolo druhej v noci, domácich sme budiť nechceli a tak sme prespali na pódiu pod sochou Triglava. Ráno sme sa ubytovali u “chlapíka na dvore”, tak ako každý rok. Konečne sme stihli zahájenie programu! :D Vždy sa niekde zdržíme, tentokrát sa podarilo prísť včas.

O ponuke tovaru som už písal dávnejšie, teraz je tu viac fotiek na ktorých to aj vidíte. Novinkou bolo večerné predstavenie o stvorení sveta s množstvom ohňa. Pivo chutilo, more v Międzyzdrojoch bolo studené ale príjemne, rovnako ako dážď ktorý nás tam stretol a počas ktorého za pár minút napršalo asi 10cm. Pršalo tradične aj na festivale, podľa nevykopaných jarkov okolo stanov bolo vidieť kto tam bol prvý krát :)

  naspäť  

V nedelu ráno sme sa pobalili a vyrazili do mesta Stralsund.

pokračovanie


Keywords (kľúčové slová):
pivo, Raddusch, Triglav, viking, Wolin
Ohodnotiť článok
12345678910
(zatiaľ si nehlasoval/a)
Loading ... Loading ...

Pridať komentár

Tvoj e-mail nebude zobrazený. Povinné políčka sú označené hviezdičkou *.

*
*

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.